keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

#19 Suuria suunnitelmia!

Ihan alkaa sormia syyhyttää, kun selaan SIHY:n tulevan kesän tapahtumia ja kurssitarjontaa. 
Itseäni kiinnostaisivat 
Kurssit:
Jalostuskoulutusta peruskurssi taso.1 (12.4.2014)

Jalostuksen näyttelykurssi (11.5.2014)

Tapahtumat:
Jalostusnäyttely 1 (17-18.5.2014)

Askellajiratsastuksen SM-kisat Ypäjällä (4-6.7.2014)
Jalostusnäyttely 2 (19-20.7.2014)

Koulutukset:
Askellajikurssi kaikentasoisille ratsukoille, Ankin-talli (16-18.5.2014)

Nyt sinä joka luet tuotaa listaa ajattelet varmaan että "höhlä, sinulla on pieni lapsi ensi kesänä" :D Niin on ja siitähän se suuri suunnittelu saikin alkunsa. Askellajikurssista äitini kanssa puhuttiin jo viime syksynä. Omat taidot askellajipuolella kun ovat lievästi sanottuna ruosteessa niin jostain sitä oppia olisi haettava ennen kun alkaisin itse Funaa ratsastamaan tamman varsomisen jälkeen. Äiti oli ihana ja lupasi lähteä kurssille mukaan vauvan vahdiksi, mikäli Anni hoitaisi meidän omat hevoset tuon viikonlopun ajan. Kuitenkin osallistuminen tuohon Ankin-tallin koulutukseen tarkoittaa ensimmäisen jalostusnäyttelyn hylkäämistä, koska ne ovat samana viikonloppuna. Myös ajatus toisesta jalostusnäyttelystä joudutaan unohtamaan, koska Funan laskettuaika sattuu niille päiville ja haluan olla paikalla kun ensimmäinen varsani näkee päivänvalon.

Näin! Tapahtumista jää siis jäljelle SM-kisat Ypäjällä. Siinä on miun tulevaisuuden maali, johon tulen tähtäämään joko Funan tai Funan varsan kanssa mikäli luoja niin suo. Siksi olisi kiinnostavaa käydä jo ennalta katsomassa millainen tapahtuma tuo oikein on ja saisin jotain konkreettista pohjaa haaveilleni.

Sitten on enää jäljellä nuo kurssit. Ensin mietin että miten ehtisin kahmaloida läpi kaiken mikä minua kiinnostaa ja älysin ettei minun välttämättä tarvitsisikaan. Onhan minulla pikkusisko Anni. Anni opiskelee Harjussa hevosenhoitajaksi suuntautumisenaan kasvatus. Voisin kysellä olisiko Annilla mielenkiintoa käydä kursseilla ja opiskella tuota islanninhevospuolta sekä mahdollisesti tähdätä kesällä 2015 siihen että käyttäisi Funan ja mahdollisesti Funan varsan jalostusnäyttelyissä!

Nyt vain pitäisi viedä ideaa eteenpäin kotitallilla äitille ja Annille ja tietenkin toivoa että tähdet asettuu just sopivasti riviin kuun ja planeettojen sun muiden kanssa että päästäisiin käymään edes askellajikurssilla tai SM-kisoissa jos ei molemmissa. 


Voi Sintti parka, se ei vielä tiedäkkään minkälaisen touhuäidin matkaan onkaan joutunut ♥
-Emmi

2 kommenttia:

  1. Heippa! sulle olisi täällä haaste:
    http://www.farmthreeponies.blogspot.fi/2014/03/otetaanpas-haaste-vastaan.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! Vastaan siihen mahdollisimman pian!

      Poista