torstai 20. helmikuuta 2014

#13 Oppitunti

Tänään oli Funalla jälleen tunti Hepovaarassa klo 15-16. Äiti ei ehtiny mukaan hevosavuks niin mukaan lähti hyvä ystäväni jolla on myös omia hevosia samalla kylällä.

Funa vaikutti pikkusen apaattiselle jo lähtöä valmistellessa ja arvelin jo siinä vaiheessa ettei Funalla ole tänään työmotivaatio kohallaan. Ja niinhän se oli, Funan työnteko näytti tänään tosi väkinäiselle ja tamma taas kyseenalaisti pyynnöt liikkua eteenpäin. Mira työskenteli tänään kentällä kevyesti käynnissä ja ravissa n. puoli tuntia ja vei sitten Funan maastoon. Maastossa tamma oli vähän piristynyt mutta ei kuitenkaan ollut samanlainen kuin viimeeksi. Minusta on mukava että Mira ratsastaa Funaa Funan ehdoilla, eikä tee ratsastuksesta pakkopullaa kun näkee ettei nuorella hevosella ole motivaatiota liikkua eteenpäin. 

Funa myös takoi aika paljon ravatessa mikä sai tamman varomaan askeliaan vielä enemmän, mikä johtuu suurimmalta osin varmaan siitä että kaviot alkaa olla jo melko pitkät. Soitin kengittäjälle alkuviikosta ja hän lupasi palata asiaan ensi viikon puolella. Toivottavasti Funan saisi kengitettyä ennen seuraavaa torstaita kun sovittiin Miran kanssa seuraava tunti vielä viikon päähän, sitten miun täytyy varmaan jäädä jo odottelemaan "sinttiä" saapuvaksi maailmaan ♥♥ 3 viikkoa laskettuun aikaan jäljellä ♥♥

Lisäksi pikkusiskollani Annilla alkaa hiihtoloma huomenna. Istutan hänet Funan selkään varmaankin parina päivänä, niin josko Funakin sen kaamosmasennuksen saisi selätettyä..

Palaan taas pian, Rakas Funa-päiväkirja
- Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti